Doctor Details

Richard Smith
  • 020 - 370 1556
  • info@richardsmithfysiotherapie.nl

Richard Smith

Oprichter

  • Fysiotherapeut

BIG-Nummer: 19912368904

Mijn naam is Richard Smith en ik ben de oprichter van Richard Smith Fysiotherapie. Ik ben al sinds 1979 werkzaam in de fysiotherapie. De echte interesse begon eigenlijk nadat ik geblesseerd raakte tijdens mijn tafeltennis carrière. Ik speelde toen in de Eredivisie. Het moment dat ik in het derde jaar van de studie, Fysiotherapie, mijn eerste patiënt behandelde was tevens het moment dat ik mijn herintrede deed in de Eredivisie tafeltennis bij de senioren. Dus toen had ik de hele cirkel rond gemaakt, van geblesseerd, studeren, opkrabbelen vanuit een lagere klasse om zo weer in de Eredivisie te komen en toen dacht ik: ik ben klaar met mijn tafeltennis carrière, nu wil ik ik voor mijn Fysiotherapie carrière gaan en volledig voor de volle 100%, zoals ik dat vroeger ook deed met tafeltennis. Die periode van geblesseerd zijn, herstellen en terugkomen, helemaal in je eentje, dat zag ik als een nieuw doel om andere mensen daarin te begeleiden.

Tijdens mijn carrière heb ik grote namen zoals Diego Maradona, Johan Cruijff en David Beckham behandeld. Maar in mijn optiek maakt het niet uit wie ik behandel, omdat mijn prioriteit altijd bij de blessure ligt.

Mijn absolute hoogtepunt is denk ik iedere keer dat ik een schilderij af heb. Ik zie elke blessurebehandeling als een schilderij wat iedere kunstenaar tot een goed einde moet brengen. Dat zijn voor mij de hoogtepunten, iedere keer weer. Het is een nooit eindigend fenomeen, omdat ik 365 dagen werk en ik probeer altijd 7 dagen per week. Dat is inmiddels al 45 jaar geleden begonnen en dat heeft me nooit meer losgelaten. Iedere keer is een hoogtepunt als je afscheid neemt van een klant die tot volle tevredenheid met zijn beperkingen of verworven vrijheden weer kan functioneren.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONS

Boek Nu Uw Afspraak

BOEK AFSPRAAK
Maak direct een afspraak bij Richard Smith Fysiotherapie