Maak kennis met: Channa Goedhart

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Channa Goedhart

Woonplaats: Amsterdam

Functie: Front Desk/Junior Online Marketeer

Channa Goedhart

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Ik ben Channa, geboren op 13 maart 2000 en sinds 1 januari 2021 werkzaam bij Richard Smith Fysiotherapie als Front Desk medewerkster / Junior Online Marketeer.

Als de patiënten vragen hebben, sta ik klaar om ze te helpen. Daarnaast help ik de fysiotherapeuten met het inplannen van patiënten en ben ik verantwoordelijk voor de social media kanalen van Richard Smith Fysiotherapie.

Ben je benieuwd naar wat er allemaal binnen Richard Smith Fysiotherapie gebeurd? Volg ons dan op FacebookLinkedIn, InstagramTikTok en/of Pinterest!

Wij zijn trouwens bezig met challenges en dagen jou uit om ook mee te doen! Bekijk de challenges op Instagram en TikTok. Post jouw uitvoering van de challenges op jouw eigen kanaal, tag ons en gebruik de hashtag #rsfchallenges. Succes!

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd speel ik 3 keer per week handbal, ga ik 1x per week naar Rocycle en soms naar verschillende soorten groepslessen. Daarnaast doe ik graag wat leuks met mijn vrienden!

Wat maakt werken bij Richard Smith Fysiotherapie zo speciaal?

Wat het werken bij Richard Smith Fysiotherapie zo speciaal maakt zijn de collega’s. Wij staan voor iedereen klaar maar ook voor elkaar! Er is hier altijd een leuke sfeer. Bij Richard Smith Fysiotherapie zie ik mijn collega’s als familie!

Wat is je motto?

‘Laat je niet tegenhouden door tegenslagen, gebruik ze om sterker uit te komen! ‘

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat onze fysiotherapeuten voor jouw herstel kunnen betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!