Maak kennis met: Max Broersen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Max Broersen

Woonplaats: Amsterdam

Functie: fysiotherapeut

Max Broersen

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Mijn naam is Max. Ik ben 27 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Wereldreiziger in Amsterdam. Momenteel woonachtig in Nieuw West, geboren in de staatsliedenbuurt, op mijn 12e verhuisd naar Oost en tussendoor ook Noord en Centrum thuis mogen noemen. 

De keuze voor fysiotherapie heb ik gemaakt tijdens mijn laatste jaar op de Havo. Toen op een open dag de keuze gemaakt voor fysiotherapie. De combinatie van gevorderde theoretische kennis en praktische vaardigheden spraken mij enorm aan. Het werken met mensen was voor mij een must. Als fysiotherapeut komen deze factoren samen voor een prachtig beroep.

Wat zijn je specialismen?

Tijdens mijn opleiding heb ik veel met sport gedaan. Afstudeerstage in een eerstelijnspraktijk met de focus op sport. Als extra stage heb ik een jaar als team verzorger van voetbalclub Almere City gewerkt. Tijdens deze stage lagen de werkzaamheden bij het revalideren, het adviseren van de sporters over aard en duur van de klacht, het weer speelklaar maken en blessurepreventie trainingen. Verder heb ik ook een opleiding tot sportmasseur gevolgd en een doe ik aan medical taping. Door de uitgebreide ervaring van werken met sporters heb ik veel kennis over het begeleiden van sporters met blessures in elke fase van herstel. Naast sport heb ik vergaande interesse in orthopedische revalidatie en psychosomatiek.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig, zowel doen als kijken. Voornamelijk basketbal, maar ook fervent Ajax fan. Naast sport ga ik graag naar de film, museum of uit eten.

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat Max voor jouw herstel kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!