Fysiotherapie Amsterdam

Last van migraine?

Bij Richard Smith Fysiotherapie behalen wij al meer dan 40 jaar maximaal resultaat. Dankzij onze deep-tissue behandelingen in combinatie met intensieve begeleiding verhelpen wij jouw migraine klachten in een mum van tijd. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak via de knop hieronder!

Migraine

Waarom Richard Smith Fysiotherapie bij migraine?

4,7/5 sterren

Onze klanten beoordelen ons met 4,7 sterren

Binnen 24 uur terecht

Maak een afspraak en je kunt dezelfde dag terecht

40+ jaar ervaring

Sinds 1979 behalen wij maximaal resultaat in Amsterdam

Focus op de oorzaak

Focus op het verhelpen van de oorzaak

Onze specialisaties

Oogmigraine (migraine zonder hoofdpijn)

Hierbij heb je te maken met aanvallen zonder hoofdpijn, met aura en het kan een voorteken zijn van een migraineaanval met hoofdpijn. Het wordt ook wel migraine sans migraine genoemd.

Vestibulaire migraine (evenwicht migraine)

Bij deze vorm heb je last van plotselinge aanvallen van forse duizeligheid. De migraine kan gepaard gaan met hoofdpijn, misselijkheid en braken, overgevoeligheid voor licht en geluid of aura.

Hemiplegische migraine

Bij hemiplegische migraine is er sprake van halfzijdig krachtverlies tijdens een aanval. De ernst hiervan verschilt per persoon. Daarbij hebben mensen met deze vorm ook te maken met verschillende auraverschijnselen.

Migraine met aura

Dit is een migraine met hoofdpijn, met aura. Bij deze vorm heb je heftige aanvallen. Ook kan je last hebben van uitvalsverschijnselen en lichtflitsen, welke een uur kunnen aanhouden.

Chronische migraine

We spreken van chronische migraine als er in een periode van 3 maanden elke maand 15 dagen met hoofdpijn zijn geweest, waarvan tenminste 8 dagen met migraine.

Migraine zonder aura

Dit is een soort migraine met hoofdpijn, maar dan zonder aura. Bij deze vorm heb je last van heftige aanvallen die een halve dag tot ongeveer 3 dagen kunnen duren.

Menstruele migraine

Hormonale veranderingen kunnen ook een migraineaanval triggeren. Menstruele migraine vindt alleen plaats rondom de menstruatie. Meestal 2 dagen voor of na de eerste menstruatie dag.

Overgang migraine

Migraine kan ook voorkomen bij vrouwen die in de overgang zitten. Dit komt, net als bij menstruele migraine, door hormoonschommelingen. Nachtzweten en opvliegers kunnen de aanvallen ook veroorzaken.

Basilaire migraine

Bij basilaire migraine is de hersenstam aan de achterkant van het hoofd getroffen. Bij deze vorm ervaren mensen eerst een aura met vooral wijzigingen in het gezichtsvermogen. Hierna krijgen ze last van extreme hoofdpijn.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laurent Lokhorst
Laurent Lokhorst
2022-11-07
Goed geholpen door Martijn.
Duncan
Duncan
2022-07-05
Ik ben hier terecht gekomen via een goeie kennis. Hij had rugklachten waarvoor hij geopereerd zou worden, door de behandeling bij Richard is dit nu niet meer nodig! Bizar resultaat! Ik zelf kwam voor iets anders. Door jarenlange trainingen en valpartijen waren mijn spieren behoorlijk verhard en stijf, door de deep tissue behandeling van Kim ben ik nu weer soepel en pijnvrij in mijn benen en onderrug! New chapter!
Pieter de Jong
Pieter de Jong
2022-06-20
Ik was bij meerdere fysio's geweest waarbij de mijn klachten maar niet verbeterden. Dus op een gegeven moment bij Richard Smith naar binnen gestapt. Ik ben behandeld door Kim aan problemen aan mijn kuiten (zweepslag), bovenbeen (opgebouwde spanning) en schouder. De behandeling is 1 uur en de intake was snel gebeurd, dus gelijk aan de gang. Het resultaat na 3 beurten is echt verbluffend. Ik kan weer lekker hardlopen. Mijn zoon en vrouw gaan hier nu ook heen. Ook zij zijn zeer tevreden!
Johan Sares
Johan Sares
2022-05-17
Top fysio praktijk de beste die er is, ik ben al jaren klant en ik raad dit iedereen aan voor al je klachten en /of pijntjes Groet, abdelmajid Bouali
Ralf aka Yapi
Ralf aka Yapi
2022-05-13
Ik was op zoek naar een goede Fysio voor mijn schouderpijn waar ik al een week of 5 last van had. Mijn sportmasseur was verhinderd en had zelf goede ervaringen met Danny, een van de Fysiotherapeuten. Dus belde ik voor een afspraak. De dame aan de telefoon gaf me een goed gevoel en stelde mij een aantal vragen over mijn pijn. Dezelfde dag kon ik al bij Danny terecht die gespecialiseerd is in o.a. schouders. Mijn ervaring met Fysiotherapeut locaties is dat het vooral een ziekenhuis en/of een klinische sfeer uitstraalt. Deze Fysiotherapeut locatie is geheel anders. Bij binnenkomst ademt het vooral sportcultuur en warmte uit. Natuurlijke en authentieke materialen en een ruime en rustieke wachtruimte waar een aardige dame je verder helpt. De wachtruimte ademt bijna de sfeer uit van een Grand Cafe, een lekker kopje koffie, mooi binnenvallend zonlicht en rust. Danny wist direct mijn probleempunt te lokaliseren. Aan het einde van de 1e behandeling was de mobiliteit van mijn schouder al sterk verbeterd. Ik heb nu 4 behandelingen gehad, 2x per week en mijn schouder gaat met sprongen vooruit. Ben erg blij dat ik deze Fysiotherapeut heb gevonden. Ik had niet gedacht dat een fysiotherapeut zoveel aandacht kon geven aan de gehele ervaring van sport en cultuur. Dank!
Kim de Waal
Kim de Waal
2022-05-10
Ik ben heel goed behandeld, de mensen zijn heel vriendelijk en voel me hier meer dan welkom!
Rocco Pasquino
Rocco Pasquino
2022-05-10
Hartstikke klantvriendelijke mensen, goede behandelingen en de service is ook top! Je krijgt drinken aangeboden in een hele gezellige wachtruimte. Niet dat je naar een fysio praktijk gaat voor een drankje, maar het is altijd mooi meegenomen.

Begin vandaag nog met je herstel

Hoe langer je rondloopt met klachten, hoe erger ze worden. Maak direct een afspraak en kom vandaag nog bij ons langs om je migraine klachten te laten behandelen. 

Richard Smith Fysiotherapie | Oostenburgergracht 15, 1018 NA Amsterdam | Privacybeleid | Cookie verklaring

Maak direct een afspraak