Fysiotherapie Amsterdam

Sportfysiotherapie in Amsterdam?

Ben je geblesseerd en wil je zo snel mogelijk weer sporten? Dan is sportfysiotherapie de perfecte oplossing voor jou. Een sportgerichte behandeling en begeleiding van een van onze sportfysiotherapeuten zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk weer op het veld staat. Samen met de sportfysiotherapeut herstel je tot je oorspronkelijke sportniveau.

Sportfysiotherapie helpt niet alleen sporters weer op weg, maar biedt ook uitkomst voor wie (weer) wil beginnen met bewegen. Misschien ben je in de loop van de tijd zwaarder geworden, of is het vanwege een handicap of chronische ziekte niet eenvoudig om te sporten. Ook dan kunnen onze sportfysiotherapeuten jou helpen.

Sportfysiotherapie Amsterdam

Waarom Richard Smith Fysiotherapie voor sportfysiotherapie?

4,7/5 sterren

Onze klanten beoordelen ons met 4,7 sterren

Binnen 24 uur terecht

Maak een afspraak en je kunt dezelfde dag terecht

40+ jaar ervaring

Sinds 1979 behalen wij maximaal resultaat in Amsterdam

Focus op de oorzaak

Focus op het verhelpen van de oorzaak

Onze specialisaties

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op de behandeling en begeleiding van sporters met lichamelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Sportmassage

Sportmassage wordt toegepast om het herstel van de spieren te bevorderen. Daarnaast helpt sportmassage om aanwezige pijn weg te nemen en heeft het een stress verminderende werking.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laurent Lokhorst
Laurent Lokhorst
2022-11-07
Goed geholpen door Martijn.
Duncan
Duncan
2022-07-05
Ik ben hier terecht gekomen via een goeie kennis. Hij had rugklachten waarvoor hij geopereerd zou worden, door de behandeling bij Richard is dit nu niet meer nodig! Bizar resultaat! Ik zelf kwam voor iets anders. Door jarenlange trainingen en valpartijen waren mijn spieren behoorlijk verhard en stijf, door de deep tissue behandeling van Kim ben ik nu weer soepel en pijnvrij in mijn benen en onderrug! New chapter!
Pieter de Jong
Pieter de Jong
2022-06-20
Ik was bij meerdere fysio's geweest waarbij de mijn klachten maar niet verbeterden. Dus op een gegeven moment bij Richard Smith naar binnen gestapt. Ik ben behandeld door Kim aan problemen aan mijn kuiten (zweepslag), bovenbeen (opgebouwde spanning) en schouder. De behandeling is 1 uur en de intake was snel gebeurd, dus gelijk aan de gang. Het resultaat na 3 beurten is echt verbluffend. Ik kan weer lekker hardlopen. Mijn zoon en vrouw gaan hier nu ook heen. Ook zij zijn zeer tevreden!
Johan Sares
Johan Sares
2022-05-17
Top fysio praktijk de beste die er is, ik ben al jaren klant en ik raad dit iedereen aan voor al je klachten en /of pijntjes Groet, abdelmajid Bouali
Ralf aka Yapi
Ralf aka Yapi
2022-05-13
Ik was op zoek naar een goede Fysio voor mijn schouderpijn waar ik al een week of 5 last van had. Mijn sportmasseur was verhinderd en had zelf goede ervaringen met Danny, een van de Fysiotherapeuten. Dus belde ik voor een afspraak. De dame aan de telefoon gaf me een goed gevoel en stelde mij een aantal vragen over mijn pijn. Dezelfde dag kon ik al bij Danny terecht die gespecialiseerd is in o.a. schouders. Mijn ervaring met Fysiotherapeut locaties is dat het vooral een ziekenhuis en/of een klinische sfeer uitstraalt. Deze Fysiotherapeut locatie is geheel anders. Bij binnenkomst ademt het vooral sportcultuur en warmte uit. Natuurlijke en authentieke materialen en een ruime en rustieke wachtruimte waar een aardige dame je verder helpt. De wachtruimte ademt bijna de sfeer uit van een Grand Cafe, een lekker kopje koffie, mooi binnenvallend zonlicht en rust. Danny wist direct mijn probleempunt te lokaliseren. Aan het einde van de 1e behandeling was de mobiliteit van mijn schouder al sterk verbeterd. Ik heb nu 4 behandelingen gehad, 2x per week en mijn schouder gaat met sprongen vooruit. Ben erg blij dat ik deze Fysiotherapeut heb gevonden. Ik had niet gedacht dat een fysiotherapeut zoveel aandacht kon geven aan de gehele ervaring van sport en cultuur. Dank!
Kim de Waal
Kim de Waal
2022-05-10
Ik ben heel goed behandeld, de mensen zijn heel vriendelijk en voel me hier meer dan welkom!
Rocco Pasquino
Rocco Pasquino
2022-05-10
Hartstikke klantvriendelijke mensen, goede behandelingen en de service is ook top! Je krijgt drinken aangeboden in een hele gezellige wachtruimte. Niet dat je naar een fysio praktijk gaat voor een drankje, maar het is altijd mooi meegenomen.

Begin vandaag nog met je herstel

Hoe langer je rondloopt met klachten, hoe erger ze worden. Maak direct een afspraak en kom vandaag nog bij ons langs voor sportfysiotherapie. 

Richard Smith Fysiotherapie | Oostenburgergracht 15, 1018 NA Amsterdam | Privacybeleid | Cookie verklaring

Maak direct een afspraak