Maak kennis met: Danny Blok

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Danny Blok

Woonplaats: Haarlem

Functie: Fysiotherapeut / HR Manager

Danny Blok

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Mijn naam is Danny Blok, 30 jaar oud en in 2014 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na wat tijdelijke waarnemingen ben ik in augustus 2017 begonnen bij Richard Smith Fysiotherapie.

Wat zijn je specialismen?

Vanwege mijn eigen medische verleden met drie knieoperaties (voorste kruisband plastiek, meniscopexie en meniscectomie) heb ik veel affiniteit met knieblessures. Verder zie ik veel enkel-, nek- en schouderklachten, tennisellebogen, groeiblessures bij kinderen en spier/peesblessures.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd voetbal ik drie keer per week bij ASC de Volewijckers en train ik drie keer per week in de gym. Naast werk ga ik graag uit eten, ga ik graag op vakantie en verder kijk ik veel films of series.

Wat maakt werken bij Richard Smith Fysiotherapie zo speciaal?

Wat mij aanspreekt is dat er sport wordt geademd in deze praktijk. Het combineren van hands-on en hands-off methodes past goed bij mij. Verder heerst er een goede werksfeer en hebben wij een gezellige, energieke groep collega’s.

Wat is jouw motto?

‘Opportunities don’t happen. You create them.’

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat Danny voor jouw herstel kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!