Maak kennis met: Maarten Daniels

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Maarten Daniels

Woonplaats: Amsterdam

Functie: fysiotherapeut

Maarten Daniels

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Mijn naam is Maarten Daniels, ik ben 30 jaar en afkomstig uit Amsterdam. Ik ben sinds augustus 2021 werkzaam bij Richard Smith Fysiotherapie. Na lang in de horeca te hebben gewerkt ben ik op mijn 25ste begonnen met de opleiding Fysiotherapie. Ik ben dit gaan doen omdat ik er veel voldoening uit haal om mensen te helpen. Daarnaast heb ik veel affiniteit met sport en fysiotherapie kan daar een belangrijke rol in spelen.

Wat zijn je specialismen?

Ik heb veel ervaring met het opstellen en uitvoeren van oefenprogramma’s bij het herstel van spier/peesklachten. Tijdens mijn opleiding heb ik mij verdiept in de nek, schouder en lage rug. Momenteel revalideer ik zelf van een voorste kruisband blessure en deze ervaring wil ik graag gebruiken om patiënten te ondersteunen die een vergelijkbaar traject doorlopen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik voetbal 3x per week bij JOS/Watergraafsmeer en ik ga regelmatig naar de sportschool. Verder kijk ik veel sport op tv en lees ik graag.

Wat maakt werken bij Richard Smith Fysiotherapie zo speciaal?

De diversiteit aan patiënten en klachten plus de informele sfeer op de werkvloer. We hebben een leuk team waarin ik me erg thuis voel.

Wat is je motto?

‘Be better then you were yesterday’

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat Maarten voor jouw herstel kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!