Maak kennis met: Martijn Gerats

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Martijn Gerats
Woonplaats: Almere
Functie: Fysiotherapeut, manueel therapeut 

Martijn Gerats

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Mijn naam is Martijn Gerats (23 jaar), woonachtig in Almere en ik werk nu inmiddels 1,5 jaar bij Richard Smith Fysiotherapie. Momenteel ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. 

Wat zijn je specialismen?

Als fysiotherapeut en manueel therapeut ben ik inzetbaar voor allerlei soorten klachten met betrekking tot het menselijk lichaam, waar in het bijzonder klachten van de schoudergordel, knie en wervelkolom. Ik begeleid veel sporters in hun herstelproces, maar ook preventief of prestatiegericht. Ik sta voor een multimodale behandelwijze waarin fysiotherapie, manueel therapie en oefentherapie centraal staan.

Wat doe je in je vrije tijd?

Naast mijn werk houd ik mij bezig met sporten en muziek maken. Daarnaast doe ik aan fitness, zaalvoetbal en nu het wat mooier weer is stap ik regelmatig op mijn racefiets.

Wat maakt werken bij Richard Smith Fysiotherapie zo speciaal?

De sfeer bij Richard Smith Fysiotherapie is heel prettig. Verder kan ik het erg goed vinden met mijn collega’s en past de visie van de praktijk goed bij mij.

Wat is jouw motto?

‘Wees niet te snel tevreden met het resultaat.’ Laten we dus ook samen toewerken naar het meest haalbare binnen jouw herstelproces of sportprestatie.

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat Martijn voor jouw herstel kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!