Maak kennis met: Niels Koning

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Niels Koning
Woonplaats: Amsterdam
Functie: Fysiotherapeut, general manager

Niels Koning

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Mijn naam is Niels Koning, 30 jaar oud en afkomstig uit Volendam. Ik ben nu 4 jaar werkzaam bij Richard Smith Fysiotherapie. Ik ben begonnen als fysiotherapeut en sinds anderhalf jaar bekleed ik de functie van general manager. Binnen mijn functie richt ik mij vooral op de organisatorische en administratieve kant van de praktijk. Dit houdt o.a. het volgende in: facturaties, declaraties, administratie, bedrijfsfysiotherapie en het onderhouden van contact met huisartsen.

Wat zijn je specialismen?

Als fysiotherapeut zijn mijn specialisaties bedrijfsfysiotherapie, echografie, EPTE en werken met sporters.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen, tennis en fitness. Daarnaast lees ik graag boeken en volg ik veel sporten, waaronder wielrennen, tennis en voetbal (in het bijzonder Ajax). 

Wat maakt werken bij Richard Smith Fysiotherapie zo speciaal?

Werken bij Richard Smith draait niet alleen om hard werken, maar vooral om mensen helpen, fijn samenwerken met collega’s en altijd heel veel plezier en gezelligheid binnen de praktijk.

Wat is jouw motto?

‘Niet praten, maar werken!’

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat Niels voor jouw herstel kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!