Maak kennis met: Ruben van Duuren

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Ruben van Duuren

Woonplaats: Haarlem

Functie: Fysiotherapeut

Ruben van Duuren

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Mijn naam is Ruben van Duuren, 30 jaar oud en woonachtig in Haarlem. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, met name hardlopen, triathlons en obstacle runs. Sinds 2018 werk ik als fysiotherapeut bij Richard Smith Fysiotherapie. 

Waarom heb je voor fysiotherapie gekozen?

Door zelf altijd gesport te hebben en hierbij veel fysiotherapeuten en sportartsen gezien te hebben, ben ik uiteindelijk zelf geïnteresseerd geraakt in het vak. De samenwerking die je aangaat met de patiënt vind ik het leukste hieraan. Je hebt een doel voor ogen, en die ga je samen bereiken.

Wat zijn je specialismen?

Binnen de fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van spier- en peesklachten. Naast het fysiotherapeutisch onderzoek wordt, indien noodzakelijk, echografie toegepast om de diagnose nog concreter te maken. Hiermee wordt het behandelplan uiteindelijk op gebaseerd.

Veel peesklachten zoals hielspoor, achillespeesklachten, tenniselleboog en kniepeesklachten kunnen behandeld worden door middel van EPTE. Deze vrij nieuwe techniek werkt snel en effectief. Met gemiddeld zo’n 8 behandelingen ben je vaak al van de klachten af. 

Wat is jouw motto?

Naar mijn mening is alles mogelijk, als je de juiste mindset en drive hebt. Mijn motto is dan ook: “Je faalt alleen, als je het niet probeert”.

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat Ruben voor jouw herstel kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!