Maak kennis met: Stanley Vreedeveld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Naam: Stanley Vreedeveld

Woonplaats: Blaricum

Functie: fysiotherapeut

Stanley Vreedeveld

Wie ben je en wat doe je binnen het bedrijf?

Mijn naam is Stanley Vreedeveld (27), geboren in Blaricum en opgegroeid in Huizen. Op dit moment woon ik in Blaricum en ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Richard Smith Fysiotherapie. 

Zelf heb ik een aantal flinke knie blessures gehad waardoor ik regelmatig en langdurig bij de fysiotherapeut kwam. Daaruit is mijn interesse ontstaan voor het menselijk lichaam en het helpen van mensen om weer terug te kunnen keren naar hun ‘’oude niveau’’ van voor de blessure.

Wat zijn je specialismen?

Mijn specialiteiten zijn de lage rug en de onderste extremiteiten, met name de knie. Tijdens mijn studie heb ik mijzelf hier extra in verdiept door middel van een minor over deze onderwerpen. Daarnaast heb ik veel ‘’on field’’ ervaring met zowel rugby als voetbal. Verder ben ik ook
inzetbaar voor allerlei andere klachten waaronder bijvoorbeeld klachten aan de nek/schoudergordel.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met verschillende sporten als voetbal, recreatief op de racefiets en sinds kort ook boulderen. Verder ben ik graag met vrienden en ga ik veel met mijn boot weg.

Wat is jouw motto?

‘’Beter worden begint altijd bij jezelf’’

Wil je meer weten over onze specialisaties en wat Stanley voor jouw herstel kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en kom dezelfde dag langs voor een afspraak!