Specialisatie

Fysiotherapie

Bij Richard Smith Fysiotherapie staat u op nummer één. Het gaat immers om uw gezondheid. Sommige dingen, zoals uw leeftijd kunt u niet veranderen. Daarentegen is het wel mogelijk om conditie op te bouwen of om een bepaalde levensstijl aan te houden. Deze dingen heeft u zelf in de hand.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is Richard Smith Fysiotherapie in staat om zoveel mogelijk behandelmethodes aan te bieden, zodat er direct op uw klachten ingespeeld kan worden. 

Bij de eerste intake wordt een zo volledig mogelijk beeld gemaakt van uw klachten, waarna een behandeltraject opgesteld wordt. Hierdoor weet u dus van tevoren waar u aan toe bent. Tevens kan er middels tussentijdse evaluaties kan snel ingegrepen worden wanneer nodig.

MEER SPECIALISATIES

Fysiotherapie

Bij Richard Smith Fysiotherapie staat u op nummer één. Het gaat immers om uw gezondheid. Sommige dingen, zoals uw...

Manuele therapie

Wat is manuele therapie? Manuele therapie is de benaming van een specialisatie van fysiotherapie die doorgaans tot de reguliere...

Oefentherapie

Wat is oefentherapie? Oefentherapie is het teweegbrengen van spiercontracties en bewegingen van het lichaam, om zo het functioneren van...

Boek afspraak